Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is op dit moment niet mogelijk.
OVER HAAST?! Hebben we de klok of hebben we de tijd? op 30 oktober 2019.

INSCHRIJVING NOG NIET GEOPENDAls u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van nieuwe congressen en hebt u de kans zich in het vervolg als eerste in te schrijven. Schrijf hier in voor de nieuwsbrief en wordt als eerste geattendeerd op nieuwe congresssen .
DATUM en TIJD
Woensdag 30 oktober 2019
Ontvangst vanaf 8.30 uur, aanvang 9.00 uur. Afsluiting om 17.00 met aansluitend een borrel met een hapje en een drankje.

DOELGROEP
Medisch specialisten, huisartsen, bedrijfs- en verzekeringsartsen, medisch adviseurs, gezondheidszorgpsychologen, klinisch (neuro)psychologen en andere belangstellenden.

LOCATIE
Dit congres vindt plaats in De Heerlickheijd van Ermelo.
--> ACCREDITATIE
Voor dit congres zullen 6 punten worden aangevraagd bij het Accreditatiebureau Algemene Nascholingen (ABAN) van de KNMG. Het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) van de KNMG is het centrale loket voor het aanvragen van accreditatie van algemene nascholingen. Een algemene nascholing is een nascholing op het gebied van bijvoorbeeld: gezondheidsrecht, medische ethiek, communicatie, managementvaardigheden, zorgstelsel, etcetera. Meer informatie over het ABAN vindt u b.v. hier.
Voor vrijwel alle artsen worden door het ABAN geaccrediteerde scholingen beschouwd als vakinhoudelijke nascholingen. Wij adviseren u bij twijfel naar de actuele regelgeving bij uw eigen vereniging te informeren. Op de site van de KNMG is aangegeven:

"Accreditatie-uren toegekend door het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) tellen mee als nascholing binnen het eigen vakgebied, omdat de algemene competenties (zoals communicatie, samenwerking en maatschappelijk handelen) tot het vakgebied van iedere geneeskundig specialist en profielarts behoren."
(pilot-nascholing-buiten-eigen-vakgebied-omgezet-in-regulier-beleid-.htm)Vul onderstaand formulier in en schrijf u in!

De inschrijving opent binnenkort.